Werkwijze


Ben je op zoek naar een freelancer of thuiswerker en heb je hier hulp bij nodig dan kan thuisaanhetwerk.nl je verder helpen. Indien je op zoek bent naar een freelancer kun je met ons contact opnemen en dan gaan we voor je aan de slag. Ook is het mogelijk om zelf gratis een advertentie op onze vacature site thuiswerk24 te plaatsen. Voorheen was thuisaanhetwerk een vacaturebank waarbij je je kon inschrijven dit is echter niet meer het geval.

Thuiswerk24
Eenmaal ingeschreven bij www.thuiswerk24.nl kun je inloggen op een persoonlijke pagina. Je kiest zelf je gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt zelf je gegevens aanvullen of wijzigen.
Via een nieuwsbrief wordt je op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen van thuiswerk24.nl en relevant nieuws op het gebied van werken vanuit huis.


Solliciteren op thuiswerk vacatures en thuiswerk banen kan alleen via de website indien je actief ingeschreven staat. Kandidaten met MBO, HBO en WO niveau maken over het algemeen meer kans op een thuiswerkbaan, heb je deze opleiding niet dan is de kans op een baan bij ons klein. Alle sollicitaties van kandidaten die thuiswerk zoeken via onze website worden eerst gecontroleerd door het team van Thuisaanhetwerk.nl.

Belangrijke voordelen van thuisaanhetwerk.nl zijn:

  • Inschrijven voor thuiswerk vactures is kostenloos;
  • Zelf je eigen account beheren;
  • Informatie over werken vanuit huis;
  • Alle vacatures op thuiswerk24 worden door ons gecontroleerd.