Verschillende soorten thuiswerk


Thuiswerken kan op verschillende manieren. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden om te werken vanuit huis.

  • Freelance thuiswerk. Freelancers hebben eigenlijk een eigen onderneming. Ze weten zelf veel en dat verkopen ze aan mensen. Zo kunnen ze hun kennis en ervaring overdragen. De kenmerken van freelance thuiswerk is dat u eigen baas bent en dat u geen vaste werktijden hebt.
  • Telewerk. Het gaat om mensen die bij een bedrijf of organisatie werken en die één of meer dagen per week werken vanuit huis. Vaak zijn dit reguliere banen waarbij u een contract heeft met de werkgever.
  • Thuiswerken en thuiswerk banen met een contract. Een arbeidsovereenkomst wordt afgesloten tussen kandidaten die werken vanuit huis en thuiswerkaanbieder. Er zijn verschillende soorten arbeidsovereenkomsten, bijvoorbeeld: tijdelijk of vast dienstverband, thuiswerk overeenkomst, 0-urencontract.
    Een arbeidsovereenkomst tussen kandidaten die werken vanuit huis en thuiswerkaanbieder wordt afgesloten voor bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd.

De thuiswerk vacatures en thuiswerk banen bij vacaturebank Thuisaanhetwerk.nl zijn verschillend van aard. Afhankelijk van de vraag van de thuiswerkaanbieder. De functies telemarketeer en consulentes zijn vaak freelance thuiswerk. Thuisaanhetwerk.nl heeft ook reguliere banen. Dit zijn vaak de ICT vacatures, vacature grafisch, vacatures multimedia, telemarketeer en consulent.