Geld verdienen met online spaarprogramma's

Ben je toch al veel online, dan kun je een leuk extraatje verdienen door mee te doen aan spaarprogramma’s. Voor deze vorm van thuiswerk hoef je geen opleiding te hebben of geld te investeren, dus het is erg gemakkelijk. Hieronder lees je alles over hoe online spaarprogramma’s werken, en bij welke spaarprogramma’s je het meeste geld kunt verdienen.

  Vandaag

  BEGIN UW CARRIERE THUIS

  *Jouw privacy is gegarandeerd

  Hoe werken online spaarprogramma's

  Bedrijven zijn voor hun producten of diensten voortdurend op zoek naar nieuwe klanten. Maar hoe kunnen ze ervoor zorgen dat ze nog opvallen tussen al die andere advertenties van andere bedrijven? Online spaarprogramma’s helpen bedrijven hun bereik te vergroten. Als lid van een spaarprogramma ontvang je reclamemails die je moet openen. Zo kom je op de website van het adverterende bedrijf, dat hoopt dat je klant van hen wordt. Voor adverterende bedrijven is dit een vrij gemakkelijke manier om een bepaalde doelgroep te bereiken, aangezien mails meestal worden verstuurd naar een selecte groep leden op basis van hun persoonlijke profiel. Naast het klikken op mails kun je bij spaarprogramma’s ook geld verdienen door te klikken op banners en andere leden te werven. Bovendien krijg je een bepaalde commissie voor het doen van online aankopen via het spaarprogramma.

  Geld verdienen door middel van online spaarprogramma’s is heel eenvoudig. Je hoeft er geen cursussen of opleidingen voor te volgen, of bepaalde dingen goed te kunnen. Dit thuiswerk kan letterlijk iedereen dus die een smartphone, tablet, laptop of computer heeft.

  Hoe werken online spaarprogramma's
  Wat zijn de verdiensten bij online spaarprogramma’s?

  Wat zijn de verdiensten bij online spaarprogramma’s?

  Alle spaarprogramma’s geven meestal direct aan hoeveel geld je kunt verdienen met een bepaalde taak zoals het openen van een reclamemail. Hoeveel geld je kunt verdienen door mee te doen met online spaarprogramma’s, is door de jaren heen erg afgenomen. Waar dat zo’n vijftien jaar geleden nog wel tien eurocent per klik was, gaat het tegenwoordig vaak nog maar om een halve tot een paar cent per klik.

  Verwacht niet dat je heel veel geld gaat verdienen door mee te doen aan online spaarprogramma’s. Ben je bij heel veel programma’s actief lid dan gaat het om maximaal honderd euro per week. Je moet dit dan ook meer zien als een leuke bijverdienste die maar een paar minuten per dag hoeft te kosten.

  De spaarprogramma’s verschillen op diverse punten van elkaar. De hoogte van de start- of aanmeldbonus bijvoorbeeld varieert van één euro tot wel 7,5 euro. Bovendien bieden de diverse programma’s verschillende vergoedingen per afgeronde taak. Ook zit er verschil in hoeveel adverteerders er bij zijn aangesloten, en op hoeveel mails of banners je dus kunt klikken voor een vergoeding. Tot slot hanteren spaarprogramma’s ook nog eens andere bedragen wanneer je kunt laten uitbetalen. Dit varieert in de meeste gevallen van tien tot 25 euro. Zoveel mogelijk geld verdienen met online spaarprogramma’s? Meld je dan bij diverse spaarprogramma’s aan, en kijk in de praktijk welk spaarprogramma het meest lucratief is in jouw situatie.

  FAQ online spaarprogramma's

  Moet je belasting betalen over geld dat je verdient met online spaarprogramma’s?

  Ja, deze inkomsten moeten worden opgegeven bij de Belastingdienst. Dit kan zowel zakelijk via de btw-aangifte en de aangifte inkomstenbelasting, als particulier via je jaarlijkse belastingaangifte.