Inpakwerk thuis

Er zijn diverse werkzaamheden die je thuis kunt uitvoeren, en inpakwerk is een van de populairste daarvan. Niet heel gek, want thuiswerken door inpakwerk uit te voeren is niet erg ingewikkeld. Je hebt er vaak geen opleiding voor nodig en je hoeft geen investeringen te doen. Een andere reden dat thuis geld verdienen met inpakken zo populair is, is dat je je eigen werktijden kunt bepalen. De opdrachtgever geeft aan wanneer een bepaalde lading klaar moet zijn, maar wanneer je werkt kies je zelf. Heb je interesse in inpakwerk thuis? Hieronder lees je meer over het inpakken van producten als thuiswerk, zoals tips voor het vinden van betrouwbaar inpakwerk.

  Vandaag

  BEGIN UW CARRIERE THUIS

  *Jouw privacy is gegarandeerd

  Wat houdt inpakwerk in?

  Bij inpakwerk dat je thuis uitvoert gaan het vaak om simpel werk. Thuiswerken door inpakwerk uit te voeren kan dan ook door haast iedereen worden uitgevoerd, jong of oud. Het inpakken van producten als thuiswerk vraagt meestal geen opleiding. Wel moet je precies en snel kunnen werken. Omdat je vaak per aantal artikelen dat je inpakt betaald wordt is het aantrekkelijk om snel het werk af te raffelen. Dit is echter niet aan te raden als je een tevreden opdrachtgever wil hebben.

  Verder is het handig als je enige opslagruimte beschikbaar hebt. Zo heb je de ruimte om goed te kunnen werken. Ook in het geval van grote producten. Let bij het kiezen van de producten die je in wil gaan pakken ook op de beschikbare ruimte. Grote artikelen inpakken terwijl je een klein appartement hebt is immers niet zo handig. Daarnaast kan het voor een opdrachtgever een voordeel zijn als er in een keer een grote lading te verwerken producten kan worden afgeleverd. Zo hoeft er minder vaak naar je adres gereden te worden. Soms is het nodig dat je de producten die ingepakt moeten worden zelf ophaalt. In dat geval is het ook nodig om een auto ter beschikking te hebben.

  Wat houdt inpakwerk in?
   Welke taken voer je uit met inpakken als thuiswerk?

  Welke taken voer je uit met inpakken als thuiswerk?

  Bij thuis producten inpakken kun je denken aan diverse werkzaamheden, zoals:
  - Noten / snoep / telefoonhoesjes / theedoosjes inpakken;
  - Folderpakketten samenstellen, sealen en stickeren;
  - Felicitatiekaarten met geluid of muziek voorzien van een geluidsapparaatje en batterij;
  - Kerstpakketten inpakken;
  - Displays voor in winkels vullen met promotionele testartikelen; of
  - Tasjes met promotieartikelen die uitgedeeld zullen worden op congressen, festivals of andere evenementen vullen met diverse artikelen.

  Vacatures inpakwerk

  Zoek betrouwbaar thuiswerk, en wees alert op malafide bedrijven als je inpakwerk thuis wil gaan uitvoeren. Thuiswerk zoals het inpakken van producten zou altijd werk zonder kosten moeten zijn. Er zijn websites die inschrijfgeld vragen aan mensen die willen thuiswerken, of waar je moet betalen voor de plaatsing op een wachtlijst met vacatures voor inpakwerk. Ga nooit in zee met dergelijke bedrijven. Vacatures voor thuiswerk zoals het inpakken van producten zijn gewoon via Google, vacaturesites of websites van thuiswerkcentrales te vinden. Benader alleen een betrouwbaar bedrijf dat inpakwerk als thuiswerk aanbiedt. Bekijk altijd of een bedrijf een KvK-nummer heeft en een professionele website. Check ook de contactgegevens, en zoek op welke ervaringen andere mensen met het bedrijf hebben.

  Hieronder zie je diverse actuele vacatures voor inpakwerk thuis, waarbij je meestal per direct aan de slag kunt.

  Veelgestelde vragen inpakwerk voor thuis

  • Snel reageren op vacatures

  De vraag naar inpakwerk is erg hoog, terwijl het aanbod van vacatures voor inpakwerkwerkzaamheden thuis niet zo groot is. Voor grote bedrijven kan het goedkoper zijn het inpakwerk uit te besteden in lagelonenlanden, in plaats van het in eigen land uit te laten voeren door mensen die thuiswerken. Daarnaast is het inpakken van producten steeds vaker geïntegreerd in het productieproces, waardoor machines het thuiswerk overnemen. Zie je een vacature voor een bijbaan met inpakwerk thuis? Reageer dan snel, want beschikbare vacatures zijn meestal snel weg.

  • Belasting betalen over je verdiensten voor inpakwerk

  Bij inpakwerk zal meestal de arbeidsrelatie worden gezien als ondernemer-opdrachtgever. Er wordt door de opdrachtgever geen loonheffing over je inkomsten ingehouden. Voordat je begint met thuiswerk moet je je als ondernemer bij de Belastingdienst aanmelden. Inschrijving bij de KvK kan nodig zijn om van bepaalde fiscale voordelen gebruik te kunnen maken, maar is niet noodzakelijk. Is je jaarlijkse omzet minder dan 20.000 euro? Meld je dan aan voor de kleineondernemersregeling (KOR), zodat je niet ieder kwartaal btw-aangifte hoeft te doen. Op de wekelijkse of maandelijkse factuur die je je opdrachtgever stuurt, mag je in dat geval ook geen btw in rekening brengen. In de jaarlijkse belastingaangifte geef je je inkomsten op als ‘resultaat uit overig werk’.

  • Wat kan ik verdienen met inpakwerk thuis?

  Het is natuurlijk afhankelijk van hoe snel je werkt, maar met inpakwerk vanuit huis verdien je gemiddeld genomen 10 euro per uur bruto.