Geld verdienen met het invullen van enquêtes

Een zeer laagdrempelige manier van thuiswerk is het verdienen van geld met enquêtes. Voor het invullen van een enquête voor geld heb je namelijk geen speciale opleiding of ervaring nodig. Houd er rekening mee dat het invullen van enquêtes zorgt voor wat extra geld als bijverdienste, maar niet een volledig salaris levert. Wel fijn is dat je bij betaalde enquêtes – behalve je tijd – niets hoeft te investeren.

  Vandaag

  BEGIN UW CARRIERE THUIS

  *Jouw privacy is gegarandeerd

  Hoeveel geld krijg je voor het invullen van enquêtes?

  Bedrijven en overheidsinstanties bedenken constant vernieuwingen. Om te peilen wat mensen van nieuwe producten of diensten vinden, moet onderzoek gedaan worden. Hiervoor worden onderzoeksbureaus ingeschakeld, die enquêtes maken om de meningen van mensen te achterhalen. Ben je ingeschreven bij een onderzoeksbureau, dan kun je geld verdienen met het invullen van deze enquêtes.

  Vaak is een onderzoek gericht op een bepaalde doelgroep. Niet iedereen kan daarom voor geld zomaar alle beschikbare enquêtes invullen. Betaalde enquêtes worden vaak alleen naar een bepaalde doelgroep gestuurd op basis van hun profiel of persoonskenmerken, of er vindt een selectie plaats aan het begin van de vragenlijst. Alleen als je tot de doelgroep behoort, kun je de enquête dan ook echt invullen voor geld.

  Per onderzoek varieert de beloning van ongeveer een halve euro tot maximaal zeven euro. Met het online invullen van enquêtes kun je hierdoor wel wat extra geld verdienen, maar het gaat om maximaal een paar honderd euro per maand.

  Hoeveel geld krijg je voor het invullen van enquêtes?
  Wat is de betrouwbaarheid van betaalde enquêtes?

  Wat is de betrouwbaarheid van betaalde enquêtes?

  Mensen enquêtes laten invullen in ruil voor een beloning, kost bedrijven en overheden relatief weinig geld. De ingeschakelde onderzoeksbureaus proberen zo goed mogelijk diverse doelgroepen te onderscheiden. Zo worden precies die mensen waarvan bedrijven of overheden de mening van willen weten benaderd. Bedrijven of overheden kunnen aan de hand van een betaalde enquête goed een beeld vormen wat mensen van een product of dienst vinden. Dit maakt het mogelijk voorafgaand aan de introductie ervan wijzigingen aan te brengen. Dit vergroot de kans op succes.

  Deze informatie is bedrijven en overheden best wat waard, en er zijn dat ook best wat onderzoeksbureaus te vinden waar je betrouwbaar enquêtes voor geld kunt invullen. Schrijf je je in bij een onderzoekbureau of platform, kijk dan wel goed of je voor het invullen van een enquête geld krijgt of een andere beloning. Soms is er namelijk geen sprake van betaalde enquêtes, maar sparen mensen die de vragenlijsten invullen voor cadeaus of maken ze door deelname kans op een (geld)prijs.

  Sites waar je een enquête voor geld kunt invullen 

  Wil je wat extra geld verdienen met het invullen van enquêtes? Zoek dan online op waar je de beste betaalde enquêtes kunt invullen, en of deze websites betrouwbaar zijn. Om je op weg te helpen vind je hieronder een top vijf met websites waar je de best betaalde enquêtes vind, waar mensen goede ervaringen mee hebben.

  1. Opinieland
  2. Panelclix
  3. LifePoints
  4. Toluna
  5. MetroOpinion

  Door je bij diverse onderzoekbureaus in te schrijven, vergroot je de kans regelmatig vragenlijsten te kunnen invullen voor geld.