Door de pandemie van het afgelopen jaar hebben veel bedrijven gemerkt dat thuiswerken een prima optie is. Veel mensen vinden thuiswerken heerlijk, omdat ze het idee hebben meer vrije tijd te hebben voor en na het werk. Na het coronatijdperk gaan veel bedrijven afschalen wat betreft kantoorruimte en worden veel meetings digitaal gehouden. Het is dus belangrijk om eindelijk eens dat thuiskantoor van jou aan te pakken. Hoe kun je het beste een frisse start maken? We geven je graag alvast wat ideeën.

Nieuwe kleur op de muren

Een nieuwe kleur op de muren doet wonderen. Misschien heb je een kamer uitgekozen die je normaal gesproken als berging gebruikte of is het de oude kamer van je kind die uit huis is. Hoog tijd voor wat vernieuwing! Met een frisse laag sigma verf op de muren kun je deze ruimte een frisse boost geven, waardoor het als een compleet nieuwe ruimte aanvoelt. Hang nog wat leuke schilderijen of hangplanten op en je bent helemaal klaar om aan de slag te gaan.

Nieuwe kleur op de muren

Neem de kozijnen mee

Heb je de uitgekozen ruimte nu echt al een tijd niet meer gebruikt, dan mag je een iets grondigere check doen. Hoe zien bijvoorbeeld de raamkozijnen eruit? Zijn deze toe aan vervanging of kun je ze wat oplappen door middel van een onderhoudsbeurt? Je kunt ze namelijk ook een beetje opschuren – in het geval van houten kozijnen – en er een frisse laag verf overheen gooien. Wat dacht je van de sigma s2u nova satin verf, welke ook huidvetbestendig is? Zo gaan je raamkozijnen de komende paar jaar prima mee.

Vergeet de vloer niet

Om het geheel af te maken kun je nog een blik werpen op de vloer. Is deze aan vervanging toe of vind je dit simpelweg geen mooie vloer? Dan is het hoog tijd om deze eruit te slopen en jouw favoriete vloer uit te kiezen. Met een mooie vloer loop jij elke dag weer blij je kantoor in, dus vergeet deze laatste stap niet! Misschien vind je het iets te veel moeite om de volledige vloer te vervangen en waarschijnlijk is dit ook helemaal niet nodig. In dat geval kun je de vloer wel nog een beetje aankleden. Wat dacht je van een leuk vloerkleed of een loper? Niets is te gek!