Een jubileum van een bedrijf, een (her)opening van een zaak of de periode rond de feestdagen is dé periode waarin veel organisaties ook hun medewerkers graag in het zonnetje zetten. Hiervoor kan een feest of een receptie worden georganiseerd voor de medewerkers die regelmatig op kantoor komen of in de zaak werken. Veel bedrijven stellen zich echter de vraag wat ze moeten sturen naar de thuiswerkers. Ook deze personen leveren immers vaak een belangrijke bijdrage aan de bedrijfsprocessen. In dit blog inspireren je met ideeën waarmee je een thuiswerker op een leuke manier kunt verrassen.

Wat stuur je naar de thuiswerkers

Waarom geven we een geschenken aan zakelijke relaties?

Een cadeaupakket dat weggegeven wordt als kerstpakket of om een heugelijke mijlpaal te vieren is bijna een traditie geworden. Deze geschenken worden gegeven als blijk van waardering aan zakelijke relaties. De achterliggende gedachte van het geven van dit soort geschenken aan je zakelijke partners is dus om duidelijk te maken dat je blij bent met de samenwerking en de eventuele support die je van deze betrokkenen krijgt. Hieruit kun je dus opmaken dat je de term “zakelijke relatie” best wel ruim kunt nemen. Dit hoeven immers niet alleen business partners te zijn maar kunnen ook klanten, belanghebbenden, betrokkenen, vrijwilligers of eigen personeel zijn. Uiteraard vallen de thuiswerkers ook onder deze groep. In veel gevallen kies je voor deze laatste groep mensen voor een cadeaupakket met een leuk thema dat kan worden opgestuurd naar het woonadres van de thuiswerker. Je hebt hier meer mogelijkheden in dan je in eerste instantie zou denken! 

Wat voor cadeaupakket stuur je naar een medewerker die thuis werkt?

Veel ondernemers kampen met de vraag wat voor cadeaupakket ze moeten sturen naar een medewerker die thuis werkt. Als je kiest voor een cadeaupakket van Charles, heb je alle mogelijkheden hierin. Charles is een webshop waar je fijne borrelpakketten, olijfolie-geschenken, wijncadeaus en champagne-verrassingen kunt laten versturen naar voor particuliere en zakelijke relaties. Je kunt bij deze webshop dus prima terecht voor een cadeaupakket voor een medewerker die thuis werkt. Het assortiment van Charles bestaat uit pakketten met verschillende thema’s. Voor ieder budget is er een passend geschenk te vinden. 

Wat is een leuk geschenk om te sturen naar thuiswerkers?

Het is uiteraard goed om jezelf af te vragen wat een leuk geschenk is om te sturen naar thuiswerkers. Je wil toch iets sturen wat de betreffende thuiswerker aanspreekt en/of lekker vindt. Je kunt hierbij onder andere de keuze maken voor “the Good Things in Life” opties en je thuiswerker verrassen met een brievenbus borrelpakket. Wat dacht je van de verrassende “colourful bites” of “Touch of Orange” pakketten? Een optie waarbij je niet hoeft te twijfelen of je jouw thuiswerkers er blij mee maakt, is de “Voor Elk Wat Wils pakket”. Een andere optie is de diverse borrelpakketten waarvoor je bij deze webshop kunt kiezen. Iedere thuiswerker wil wel zo’n pakket ontvangen! Daarnaast is het zeker de moeite waard om je te laten inspireren in alle andere opties om “Good Things In Life” vorm te geven. Je ontdekt snel dat het antwoord op de vraag wat je naar je thuismedewerkers stuurt uitkomt op een vorm van keuzestress. Je hebt immers veelzijdigheid aan leuke mogelijkheden hierin!