Een gepersonaliseerd cadeau wordt steeds populairder. Een goed voorbeeld daarvan is de opmars van cadeaukaarten. Als thuiswerker kun je daar mooi op inspelen. Want giftcards kun je prima thuis met je eigen cardprinter verzorgen. Het lijkt misschien moeilijk om je eigen printservice voor cadeaukaarten op te zetten, maar met de hulp van DCP lukt het vast. Dit bedrijf biedt de juiste apparatuur en ondersteuning waarmee je snel en eenvoudig begint met het verkopen van gepersonaliseerde giftcards.

Produceer hoogwaardige giftcards voor ieder type klant

De juiste cadeaubon bevat alle belangrijke informatie, zoals een barcode en een unieke nummering. Dit kun je allemaal voor elkaar krijgen met je eigen cardprinter. Ook kunnen je klanten aangeven wat voor ontwerp ze willen en welke informatie op de kaart moet staan. Je biedt je klanten dus echt een persoonlijke service en hoogwaardige giftcards. Misschien bestaat je eerste klant wel uit een tassenwinkel die speciaal voor Moederdag een serie giftcards wil bestellen. Of misschien wil de sportschool bij jou om de hoek wel een voorraad aanleggen van cadeaukaarten voor een of meerdere sportlessen. Wat voor type onderneming ook om een cadeaubon vraagt, met je eigen cardprinter lever jij het product dat de klant wenst.

Produceer hoogwaardige giftcards voor ieder type klant

Het kopen van een cardprinter

DCP heeft meer dan 20 jaar ervaring en is dé specialist in het printen van giftcards. Dat zie je niet alleen terug in de hoogwaardige giftcards van dit bedrijf, maar ook in hun andere diensten. Zo verzorgt DCP ook het inpakken van cadeaukaarten. Verder is dit bedrijf de plek om je cardprinter te kopen. Ze bieden modellen in verschillende prijsklassen en met diverse mogelijkheden. Vind je het moeilijk om te bepalen welke variant voor jou het beste is? DCP geeft je deskundige advies bij je keuze voor je cardprinter en eventuele accessoires. Zo zijn er printers die enkel- of dubbelzijdig kunnen printen. Of ga je een printlint kopen? Dan is het goed om te weten of je een monochroom of full colour exemplaar nodig hebt.

Profiteer van de ontzorging door DCP

DCP kan ook je printer installeren, zodat je direct aan de slag kunt. Heb je een technische vraag, een probleem met het printen of kom je er niet uit met de software? De helpdesk en IT-service helpen je graag op weg. Bovendien voert dit bedrijf reparaties uit, zodat je niet met je cardprinter terug naar de fabrikant moet. Kortom: DCP verzorgt het proces met je cardprinter van a tot z. Jij hoeft je dus alleen op de verkoop en het maken van cadeaukaarten te richten.

Meer weten over het printen van cadeaukaarten?

Als maker van cadeaukaarten hoef je nooit stil te zitten. Van restaurant tot kledingzaak en van dansschool tot garage, allerlei ondernemingen kunnen goed een gepersonaliseerd cadeau in hun aanbod gebruiken. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je eigen klantenkring op te bouwen.

Wil je graag meer weten over het maken van giftcards als business? Neem dan vrijblijvend contact op met DCP. Of heb je al een idee welke cardprinter je wilt kopen? Vraag dan gerust een offerte aan!