Wie een leerzame zakelijke cursus of training wil volgen heeft legio mogelijkheden. Wil je zelf graag een leerzame training volgen en ben je benieuwd welke cursussen en trainingen op dit moment het meest in trek zijn? Lees dan snel verder, want in dit artikel zet ik 3 populaire thema’s voor je op een rij!

Training 1: data intelligence

Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat data een steeds belangrijke rol speelt. Door de digitalisering en de technologie die zich alsmaar blijft ontwikkelen wordt op steeds meer manieren data verzameld die waardevolle inzichten biedt voor organisaties. Om die reden zijn de verschillende cursussen op het gebied van data intelligence dan ook enorm populair op dit moment. Denk bijvoorbeeld aan trainingen op het gebied van Big Data, MySQL, Power BI of Python. Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht aan leerzame cursussen.

Training 2: persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling vormt de basis als je het maximale uit je capaciteiten wil halen. Het helpt je om je kwaliteiten beter te benutten, maximaal gebruik te maken van je talenten en het geeft je het benodigde zelfvertrouwen om stevig in je schoenen te staan. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb je natuurlijk de keus uit veel verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een cursus communicatievaardigheden, een cursus presenteren of een cursus timemanagement

Training 3: online marketing

Iedere zichzelf-waarderende organisatie weet dat het in de huidige tijd niet meer zonder online marketing kan. Een steeds groter gedeelte van de customer journey vindt online plaats. Om waardevolle traffic te genereren en bezoekers van je website of sociale kanalen te converteren naar klanten, is het verstandig om te investeren in een gedegen cursus of training die je de verschillende basisprincipes bijbrengt op het gebied van Google Adwords, Facebook Advertising of zoekmachineoptimalisatie.